Anasayfa Başkanlık Birimler İşlemler Dörtyolu Tanıyalım İletişim
Festival ikinci gününde de tüm hızıyla devam etti.

1.İlk Kurşun Uluslararası Dörtyol Kültür Sanat Festivalinin ikinci gününde etkinlikler tüm hızıyla devam etti. Festivalin ikinci gününde Festival alanında kurulan Fuar standlarını gezdiren Dörtyol belediye başkanımız Fadıl KESKİN Turunçgil ve Dörtyolu tanıttı. Festival etkinlikleri saat 13:00 te Çukurova Üniversitesi Latin Dans topluluğu gösterisi ile başladı, sonrasında yerel sanatçılarla konserler keyifli zamanlar yaşandı.

Festivalin ikinci gününde Yeşil Çamın Emektar sanatçılarını Dörtyol Belediye başkan KESKİN Makamında ağırladı, Festivale katkılarından dolayı teşekkür etti.

Festivalin İkinci akşamında yaptığı gösteriyle gerçekleştirdiği muhteşem performansıyla Mentalist ve İllüzyonist Orhan KALKAN gösterisiyle izleyenleri hayran bıraktı. Sonrasında Gaziantep Üniversitesi Halk Müziği Korosu topluluğu konseri festival alanında dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Festival üçüncü gününde ( 21 Aralık Cuma ) “Yemek yarışması, Kız meslek lisesi festival defilesi, Nesrin GÜNEŞ konseri”

Festival dördüncü gününde ( 22 Aralık Cumartesi ) “ Halk oyunları folklor gösterileri, Adana B.Ş. Bandosu konseri, Mehter Takımı Eşliğinde Osmanlı Defilesi Ve Ses yarılması finali” Festivalin beşinci günü ( 23 Aralık Pazar ) “ Musiki cemiyeti çocuk Korosu, Ödül Töreni, Lord Of The Music ve HADİSE “ Konseri ile devam edecek…

Duyuru
Dörtyol Trunçgil Festivali
Dörtyol Trunçgil Festivali Video
Mahallelerimiz ve Muhtarlarımız
Şehitlerimiz ve Gazilerimiz
İstek Şikayet
Bilgi Edinme Başvurusu
T.C. Dörtyol Belediyesi
Sitede yer alan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.
Online Kişi: 67 , Ziyaretçi Sayısı: 476681 , Sayfa gösterimi: 1263973