Anasayfa Başkanlık Birimler İşlemler Dörtyolu Tanıyalım İletişim
Başkette Dörtyol Tanıtımı Gerçekleştirildi.

30 Mayıs - 03 Haziran 2012 tarihleri arasında Başkent Ankarada Atatürk Kültür Merkezi hipodrom alanında gerçekleşen ve 3 gün süren Başkentte Hatay Günleri etkinlikleri gerçekleştirildi. Tanıtım etkinlikleri çerçevesinde; Hatay Valiliği, Mustafa Kemal Üniversitesi, Kaymakamlıklar, Belediyeler, Sanayiciler, Sivil Toplum Kuruluşları ve Esnaflar katılımıyla Hatay'ın Kültür sanat, turizm, yöresel yemekler ve gelenekleri tanıtımı yoğun ziyaretçi katılımıyla gerçekleşti. Dörtyol Belediye Standını Sayın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Adalet Bakanı Sayın Sadullah ERGİN, İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN, Sayın H.Bayram TÜRKOĞLU ve çok sayıda siyasetçi bürokrat ve vatandaş ziyaret etti. Dörtyol Belediyesi de bu etkinlikler çerçevesinde Dörtyol’ un tarihi kültürel doğal zenginlikleri tanıtıldı.Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin yaptığı açıklamada ‘ Ankara da yapılan fuar Dörtyol'umuz acısından güzel bir tanıtım oldu.Kurduğumuz standımıza yoğun ilgi yaşadık.Hem Ankara halkımıza hem de orada yaşayan Hataylı hemşerilerimize Dörtyol'umuzun tarihini doğal güzelliklerini, Dörtyol'umuzun narenciyesini ve aynı zamanda Turunç ve Portakal Reçelini Ankaralılara tattırdık.Kurmuş olduğumuz standa yoğun ilgiden çok memnun ayrıldık.Başta Ankara halkına orada yaşayan hemşerilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’ dedi. Dörtyol Belediyesinin yaptığı tanıtım siyasetçi,bürokrat,sanatçılar ve Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gördü. Hatay günleri programı kapsamında Dörtyol belediyesi olarak Dörtyol’un kültürel sosyal gelenek ve göreneklerimizi; aynı zamanda kurtuluş savaşında ilk kurşun’un ilçemizde Mehmet Çavuş (Mehmet Kara) tarafından atıldığı hakkında ziyaretçiler bilgilendirildi.Dörtyol’u tanıtan el broşürü ve kitap dağıtıldı.

..

Duyuru
Dörtyol Trunçgil Festivali
Dörtyol Trunçgil Festivali Video
Mahallelerimiz ve Muhtarlarımız
Şehitlerimiz ve Gazilerimiz
İstek Şikayet
Bilgi Edinme Başvurusu
T.C. Dörtyol Belediyesi
Sitede yer alan tüm veriler bilgilendirme amaçlıdır.
Online Kişi: 11 , Ziyaretçi Sayısı: 357388 , Sayfa gösterimi: 1004669